Landgoed De Wielewaal

Dan kun je er wel vanuit gaan dat het niet om een paar ton gaat. Daarmee lijken ook andere geïnteresseerden uit hun winterslaap.


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Huis Buitenkant Nederland Makelaar

Camping de Wielewaal is door de voormalig eigenaren Willem en Anja verkocht aan Jochem en Juliette van Hessen.

. Kom 365 dagen genieten van rust ruimte kampvuur en buiten koken kamperen landgoeddewielewaal. Quiet environment suitable for longer stays - also camping pitches 60 - outdoor camp - supermarket in Nijkerk 6km - management 24h bgg 31 651307849 -. Hier ligt de erfenis van Philips.

Kamperen middenin de natuur van Flevoland. Het staat nu al een hele tijd te koop. There are many firepits spread over the campsite for your use and fire wood can be bought at the reception.

To enjoy nature and quiet and to work around your camp spot. Er is niet één huis maar wel liefst 5 huizen op het landgoed. Belangrijk onderdelen waren de beveiling verlichting en multiroom audio en tv.

Een meerderheid van de Eindhovense politiek is tegen woningbouw in de groene long van de stad. We zijn wel heel benieuwd hoe dat huis er van binnen uitziet en wat er allemaal bij de prijs is inbegrepen. De gemeente is daarmee in een klap 142 hectare bos.

Vanaf 1 maart zijn Jochem Jet Tom zie foto 3 en Barbara eigenaren van de prachtige plek die wij met veel liefde opgebouwd hebben. 1 day agoHet voormalig huis met bijbehorend natuurgebied van Frits Philips genaamd De Wielewaal wordt voor 29 miljoen gekocht door de gemeente Eindhoven. 1 day agoDe gemeente Eindhoven wordt de nieuwe eigenaar van Landgoed De Wielewaal.

Nieuwe eigenaren én een nieuwe naam. 1 day agoEINDHOVEN - De kans dat u en ik in de nabije toekomst een woning kunnen betrekken op het voormalige Philips-landgoed De Wielewaal is niet heel groot. De befaamde Philips-familie komt natuurlijk uit Eindhoven en dat is ook de plaats waar dit grootste én.

De gemeente Eindhoven heeft laten weten interesse te hebben in het majestueuze landgoed De Wielewaal dat sinds 2016 te koop staat. Het duurste landgoed van Nederland is De Wielewaal De Wielewaal bevindt zich in Eindhoven Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 1424462 m2 en een tuin van circa 142 hectare. 678 likes 5 talking about this 1107 were here.

Kom 365 dagen genieten van rust ruimte kampvuur en. Het landgoed De Wielewaal kan qua omvang 142 voetbalvelden vullen en is tussen de jaren 1934 en 2005 de thuisbasis geweest van Frits Philips ja die Philips. Bring enough groceries and cook outside on your own fireplace.

Kamperen middenin de natuur van Flevoland. Voor de voormalige eigenaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging voor broer en zus Jochem en Juliette een kans om hun droom uit te laten komen. Landgoed De Wielewaal de voormalige woonresidentie van de familie Philips is gelegen naast Eindhoven.

In dit huisje op wielen zit een kachel om na een actieve dag op het landgoed vuur te maken. Bekijk het project voor meer info. Voor Landgoed de Wielewaal richtten wij de Domotica in.

Een spectaculaire huizenverkoop in Eindhoven. Landgoed De Wielewaal. De historie van Landgoed De Wielewaal begint als Anton Philips grondlegger van het huidige Philips-concern een flink stuk bosgebied koopt.

Van 1934 tot 2005 heeft Frits Phillips hier gewoond. Voor welke prijs weten we niet want die is op aanvraag. Ze koopt het voormalige landgoed van Frits Philips voor 29 miljoen euro.

Ben je opzoek naar een knus en gezellig plekje tussen de bomen. De Wielewagen Ons geliefde stukje erfgoed van het voormalige landgoed de Wielewaal. Hij laat het inrichten als landgoed compleet met een mooie naaldbomentuin een zogeheten pinetum.

Dat maakte de gemeente woensdag bekend. Misschien is Landgoed De Wielewaal wel iets voor je. Reserveren voor het komende seizoen kan via wwwenergy-upnlreserveringen-landgoed.

1 day agoDe gemeente Eindhoven gaat textielondernemer Marc Brouwers verlossen van landgoed De Wielewaal dat geruime tijd te koop stondHet stadsbestuur heeft 29 miljoen over voor de aanschaf van het 142. In opdracht van de huidige eigenaar installeerde De Opera Domotica hier een high-end domoticasysteem. Wel zijn ze voor het openstellen van het park voor publiek.

Dan is De Wielewagen perfect voor jou. Niet Bill Gates of Bruce Springsteen maar de gemeente Eindhoven koopt. Met deze frisse wind werd Camping De Wielewaal omgetoverd tot Landgoed Energy Up.

Nog twee weken en dan nemen we afscheid van Landgoed De Wielewaal. You pick Landgoed De Wielewaal for your stay to be far away from the civilised world in The Netherlands. Landgoed de Wielewaal Het prachtige landgoed De Wielewaal voormalig eigendom van wijlen Frits Philips is na zijn overlijden volledig nieuw opgebouwd.

690 likes 1150 were here.


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Huisstijl Makelaar Eindhoven


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Nederland Eindhoven Huis


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Metselwerk Makelaar Nederland


Landhuis De Wielewaal Frits Philips Landhuis Tuin Meubelen Villa


Pin On Beautiful And Special Houses


Landhuis De Wielewaal Frits Philips Landhuis Villa Gebouwen


Landhuis De Wielewaal Frits Philips The Art Of Living Nl Landhuis Hekwerk Tuin


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhove Bouwmaterialen Nederland Houten Vloer


Pin Op 1 Interieurs


Pin On Industrieeel Boerderij Schuurwonen


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Nederland Wonen Droomhuizen


Pin Op Beautiful And Special Houses


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Nederland Eindhoven Makelaar


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Interieur Nederland Eindhoven

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel